Telefonisch: +31 6 81112517

Website: equilibrium-p.nl

E-mail: info@equilibrium-p.nl

Praktijk werkdagen: maandag tot en met donderdag

Locatie: Herengracht 448, te Amsterdam.

Telefonische en email bereikbaarheid:

Maandag tot en met donderdag, tijdens kantooruren, tussen 09:00 en 18:00. Indien U contact zoekt wordt U op een zo kort mogelijke termijn teruggebeld of gemaild, meestal dezelfde dag of de eerst volgende werkdag.  Voor spoedzaken die niet kunnen wachten buiten kantooruren, vrijdag, in het weekend, of bij langer durende afwezigheid, wordt u verzocht contact op te nemen met uw huisarts, de huisartsenpost, of uw behandelaar.

Het bezoekadres is:  Herengracht 448, te Amsterdam

Hoe het kantoor te bereiken:

U komt binnen bij de hoofdingang op Herengracht 450.  Aldaar is een receptie waar u zich kunt melden. Dit hoeft niet uitgebreid, maar het is wel handig om aan te geven dat u voor Equilibrium of Willem komt. 

U loopt daarna langs de receptie naar rechts en steekt recht de zaal door, richting de deuropening links naast de kassa van de eetzaal. U gaat hier de trap op naar de 1e verdieping, het eerste plateau. Aldaar gaat u naar rechts en ziet u even verder  een kleine lift aan uw rechterhand. U neemt deze lift naar de 4de verdieping.

Eenmaal aangekomen slaat u linksaf en loopt u het trappetje af.  Aan het einde van de gang loopt u tegen twee deuren aan.  Rechts een houten deur en links een glazen deur. Het is de rechter deur. Komt u gerust binnen, er is een wachtkamer.

Mocht u de lift niet willen nemen vanaf de 1e verdieping, neemt u dezelfde trap naar de 3e verdieping.  Aangekomen op de 3e verdieping ziet u recht voor u weer een trap, dit is de trap naar de 4e verdieping.  Eenmaal aangekomen op de 4e verdieping is het de eerste (houten) deur aan uw rechterhand.

Postadres: Equilibrium,

                 t.a.v. W.F. van der Bend,

                 Herengracht 450

                 1017 CA, Amsterdam

Mocht u beslissen met de auto te komen: Let op het is lastig parkeren op de Herengracht. Parkeergarages in de nabije omgeving:

Parking Geelvinck | Reguliersdwarsstraat, Amsterdam (ingang vanaf Vijzelgracht)

Parking De Hoofdstad | Prinsengracht 540, 1017 KK Amsterdam

Parkeergarage Koningsplein | Grachtengordel-Zuid, Amsterdam 

Parkeergarage Molenpad | Molenpad 16, 1016 GM Amsterdam